Versionen — Guldkorn fra internettet

Ugens internetguld (Uge 36)

Så er internetguldet tilbage med et par af de bedste links til nyheder i feltet omkring sociale medier og medier. Så behøver du ikke pløje hele cyperspace igennem.

1) Instagram har bygget en ny messaging-app, som de har navngivet “Threads”. https://www.theverge.com/2019/8/26/20833903/facebook-instagram-threads-messaging-app-close-friends-snapchat

2) Facebook lancerer nye værktøjer til Messenger for virksomheder. Og lægger samtidig deres ‘discover’-tab i graven. https://techcrunch.com/2019/08/29/facebook-rolls-out-new-business-tools-for-messenger-kills-the-discover-tab/

3) Facebook tester en ny måde at vise dig notifikationer om likes på dine egne opslag. https://www.socialmediatoday.com/news/facebook-is-testing-a-new-listing-of-post-reactions-in-your-notifications-s/561815/?

4) Snapchat opdaterer deres AR Lens Studio med nye templates og landmarkers. https://www.forbes.com/sites/jessedamiani/2019/08/27/snap-deepens-ar-push-with-lens-studio-update-including-new-templates-and-landmarkers/?

5) Twitter tester et nyt karussel-ad-format med større billeder. https://www.socialmediatoday.com/news/twitter-tests-new-larger-image-tweet-carousel-ad-format/561712/?

Husk du kan modtage Ugens internetguld som nyhedsbrev. Tilmeld dig her.

Vi ses i næste uge.