Versionen — Guldkorn fra internettet

Ugens internetguld (Uge 40)

Så er internetguldet tilbage med et par af de bedste links til nyheder i feltet omkring sociale medier og medier. Så behøver du ikke pløje hele cyperspace igennem.

1) Instagram udruller et nyt “Restrict”-mode, hvor du kan banne brugere uden at de ved det. https://www.theverge.com/2019/10/2/20895465/instagram-restrict-shadow-ban-tool-bullying-block-mute-teenagers

2) Satire og “opinion” bliver undtaget fra Facebooks factchecking-program. https://www.wsj.com/articles/facebook-to-create-fact-checking-exemptions-for-opinion-and-satire-11569875314?

3) Facebook er det sociale medie, hvor flest amerikanere får deres nyheder fra. Men det er også et af de medier, som de stoler mindst på. https://techcrunch.com/2019/10/02/bad-news-social-media/

4) Facebook lancerer Story-ads der leder brugerene direkte over i Messenger. https://www.adweek.com/digital/facebook-rolls-out-stories-ads-that-direct-people-to-messenger-conversations-with-brands/?

5) Snapchat arbejder på at give dig muligheden for at lave geofiltre til dit eget hjem. https://www.socialmediatoday.com/news/snapchats-developing-a-new-home-geofilter-option-for-your-visitors-to-ad/564344/?

Husk du kan modtage Ugens internetguld som nyhedsbrev. Tilmeld dig her.

Vi ses i næste uge.